Slikopleskarstvo MJ

Slikopleskarstvo MJ

Slikopleskarstvo MJ

ZAKLJUČENI PROJEKTI

USPEŠNO ZAKLJUČENI PROJEKTI

V nadaljevanju smo izbrali širši nabor projektov, ki smo jih uspešno zaključili v preteklosti. Slikopleskarstvo MJ pri vsakem projektu prisluhne stranki in ji svetuje pri pomembnejših odločitvah. 

barvanje površin

CELOSTNA PRENOVA HIŠE

Slikopleskarstvo MJ

POPRAVILO IN BARVANJE FASADE

Izdelava tapete

Slike prikazujejo polaganje tapete Versace z vzorcem grškega ključa in pogleda na morje. Pri polaganju tapete najprej zaščitimo tla in steno premažemo z lepilom za tapeto. Tapeto prilepimo na steno, pri tem pazimo na pravilno nadaljevanje oziroma ujemanje vzorca.

IZDELAVA TAPETE

Slikopleskarstvo MJ vas popelje čez celoten proces ureditve stenskih površin. Eni izmed strank smo izpolnili željo pri izdelavi fototapete v motivu svetovno znanega dela avtorja Gustava Klimta z naslovom Poljub. Na podlagi barv s tapete smo izbrali ujemajočo barvo za preostali del hodnika. 

dekoracije doma, slikopleskarstvo ljubljana

IZDELAVA DEKORACIJE

Na slikah je prikazan končni izdelek zlate dekoracije v tehniki Sabulador. Slikopleskarsto MJ strankam vedno svetuje, da se odločijo za bele obrobe okoli dekorative, saj tako dosežemo prestižnejši izgled in lepše linije.

CELOSTNA IZDELAVA

izdelava tapete, slikopleskarstvo
prenova stanovanja

Celotna prenova notranjosti. Pomagamo pri izbiri barv glede na ostalo opremo prostora in njegove namembnosti. 

Izdelava dekoracije BETON LOOK

Na slikah je prikazan končni izdelek dekoracije v beton looku. V zadnjih nekaj letih je izgled beton look izjemno popularen. Kljub surovemu izgledu, lahko ob pravilni izbiri pohištva izjemno popestri prostor.