Slikopleskarstvo MJ

Slikopleskarstvo MJ

Slikopleskarstvo MJ

PONUDBA

BARVANJE NOTRANJIH POVRŠIN

V Slikopleskarstvu MJ vas popeljemo skozi celoten proces barvanja notranjih površin. Prisluhnemo in svetujemo vam pri izbiri barv in dekorativnih tehnik. Za izdelavo uporabljamo samo najkvalitetnejše materiale, kar se vidi tudi na končnem izdelku. Vaše prostore popolnoma zaščitimo, tako da za seboj ne pustimo nobenih sledi pleskanja. Za izhodišče uporabljamo cenik slikopleskarskih del izdan s strani Obrtno-podjetniške zbornice Slovenije.

Barvanja notranjih prostorov se lahko lotimo skozi vse leto. Pozimi dosežemo primerno hitrost sušenja s pomočjo kurjave, v toplejših obdobjih nam pri tem pomaga toplo ozračje in zračenje prostorov. 

Cena barvanja notranjih površin na kvadratni meter se razlikuje glede na vrsto želene barve ter barvnega odtenka. Cenik našega slikopleskarstva temelji na ceniku slikopleskarskih del izdanega s strani Obrtno-podjetniške zbornice Slovenije. 

OBNOVA NOTRANJIH PROSTOROV

Nudimo vam popolno renovacijo in ureditev notranjih prostorov:
- odstranjevanje starega opleska
- postavitev in bandažiranje suhomontažnih stropov in predelnih sten
- vgradnjo alu vogalnih profilov
- glajenje površin z izravnalno maso
- strojno brušenje
- barvanje
- odstranjevanje plesni
- saniranje posledic plesni

IZDELAVA DEKORACIJ

V Slikopleskarstvu MJ ponujamo izdelavo številnih dekorativnih tehnik:
- tapete
- štukature
- različne stenske dekoracije

Stenske dekoracije se med seboj razlikujejo glede na način izdelave. Izdelujemo dekorative beton look, dekorativne odtise z gobico, spatolato in sabulador.

BARVANJE FASAD

Izvajamo obnove, izdelave in barvanje fasad.

Za barvanje fasade je najprimernejši čas od aprila do junija in nato od septembra do prve zmrzali. V zimskih mesecih barvanje fasade odsvetujemo, zaradi tveganja, da barva zmrzne in končni izdelek ni kakovosten.

Pojav alg na fasadi se ponavadi pojavi zaradi previsoke vlage materiala. Na pojav negativno vpliva tudi neposredna bližina rastlin in nadstreška. Najbolj izpostavljene so severni strani zgradbe.

Številna podjetja proizvajajo algicide za odstranjevanje alg, plesni, lišajev in mahov, s katerimi premažemo fasadne površine. Večina fasadnih barv že vsebuje algicidne dodatke.